MagicPencil.ro
Cos

Handmade

Aceste baghete se potrivesc pentru modelul de pistol Pistol lipit 20w sau orice alt model de pistol de lipit care utilizeaza bara cu diametrul de 7 mm si lungime de 30 cm.Timpul de lipire este de aproximativ 1 minut.Baghetele sunt foarte flexibileCuloare: transparent..
0,50 Lei
Ex Tax:0,50 Lei
Banda adeziva acrilica (transparent) pentru ambalare pe suport din BOPP (polipropilena biaxial orientata) cu adeziv acrilic.Banda adeziva acrilica este un produs ecologic cu un nivel de performanta foarte bun, fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare...
4,90 Lei
Ex Tax:4,90 Lei
Set 6 bucati Creta Colorata pentru desen pe tabla sau asfaltDiametru este de 2 cmNu provoaca praf care sa fie inhalatUtilizabil in cadrul cursurilor scolare, la gradinite, ateliere de croitorie.Pot fi folosite la concursurile de desene pe asfalt.Pachetul contine 6 culori: Alb, Galben, Rosu, Verde, A..
3,00 Lei
Ex Tax:3,00 Lei
Din material plastic cu grip din cauciuc pentru utilizare confortabilaPrevazut cu orificiu pentru agatareLama din metal de 18mm latime si sina metalica care culiseaza lamaSistem automat de blacare a lamei...
1,99 Lei
Ex Tax:1,99 Lei
Aparat pentru banda ambalaj util pentru aplicarea rapida si usoara a benzilor adezive..
30,00 Lei
Ex Tax:30,00 Lei
Incalzeste in maximum 5 min batonul de silicon si este usor de folosit.Practic si de o calitate buna, va ajuta sa lipiti obiecte din plastic, metal, pentru fixare tesaturi, funde sau obiecte de decorare.Se fixeaza si pe sticla, lemn sau tabla si datorita faptului ca puteti contra cantitatea de mater..
11,00 Lei
Ex Tax:11,00 Lei
Markere acrilice. Contine 12 culori vii cu glitter, care sunt rezistente la spalare.Utilizare: vopsirea sticlei, camasilor, pantofilor, jucariilor, canilor, lemnului sau tesaturilor.Vopsea acrilica pe baza de apa cu glitter.Markere cu alcool sau acrilice sunt asemenatoare celor de la Posca, la jumat..
3,50 Lei
Ex Tax:3,50 Lei
Markere acrilice. Contine 12 culori vii care sunt rezistente la spalare.Utilizare: vopsirea sticlei, camasilor, pantofilor, jucariilor, canilor, lemnului sau tesaturilor.Vopsea acrilica pe baza de apa.Markere cu alcool sau acrilice sunt asemenatoare celor de la Posca, la jumatate de pret.Pretul este..
3,50 Lei
Ex Tax:3,50 Lei
1 pagini la 8 din 8 (1 pagini)