CINE SUNTEM?

MagicPencil este o companie înregistrată in Romania, având sediul social in Craiova, Str. Bibescu, nr. 88, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J16/340/2015, având Codul de identificare fiscala RO341674545,.

DATE PERSONALE PRELUATE

Politica noastră personala de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea si stocarea datelor dumneavoastră.

MagicPencil este un operator de date cu caracter personal. Colectam următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

DE CE AVEM NEVOIE DE ELE?

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va oferi următoarele servicii:

Comenzi MagicPencil

Suport MagicPencil

Funcționarea site-ului MagicPencil

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori sa prelucram si următoarele date cu caracter personal Newsletter MagicPencil

Comportament online

CE FACEM CU ELE?

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei MagicPencil situata în România. Găzduirea si stocarea datelor dumneavoastră are loc in Uniunea Europeana. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în Newsman,Mailchimp si Exponea care vor acționa ca împuterniciți pentru MagicPencil. Procesatorii operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidențialitate poate fi consultata la Newsman,CriteoMailchimp,Exponea Trusted

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfășura activitatea sunt:

PayUmobilPay si PlatiOnline – furnizori servicii de plata online

Google Analytics – furnizor analiza trafic site

Fan curier si Urgent Cargus - furnizori servicii de curierat

CAT TIMP PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viată a newsletter-ului sau până când ne veți notifica ca nu mai doriți sa primiți newsletter-ul. După aceasta perioada, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din MagicPencil datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice si nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

Daca aveți motive sa credeți ca orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul sa solicitați sa vedeți aceste informații, sa le rectificați sau sa cereți sa fie șterse, sa solicitați restricționarea prelucrării sau sa va opuneți prelucrării si de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la Contact@MagicPencil.ro.

Daca doriți sa înaintați o plângere legata de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail Contact@MagicPencil.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicata.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteți depune o plângere la ei.